Via Via kwam ik op de facebooksite van Monemvasia terecht. Ik zag het heerlijke koppie van Bobby (voorheen Gijs) en we waren op slag verliefd!
Ik had meteen gemaild met de vraag of Bobby nog beschikbaar was en dat we hem graag het gouden mandje willen bieden. Dit was 28 Oktober 2022. Meteen kreeg ik een mail terug, wij waren zo blij!
Bobby was nog beschikbaar.
De volgende dag hadden wij een telefonische afspraak en toen was het wachten op het moment dat we Bobby konden ophalen op Schiphol.
Zondag 20 november was het zo ver! Wij hadden tegen de kinderen gezegd dat we een oom moesten halen en hadden met de dames van Monemvasia afgesproken bij de Hello- Goodbye bar op schiphol.
Daar vertelde we tegen de kids gezegd dat we oom niet gingen ophalen maar dat dit de dag was dat Bobby bij ons kwam wonen. Tranen van geluk bij de kinderen!
We werden supergoed begeleid door de dames van Monemvasia. Petje af!
Na alle checks en tuigje omdoen was het tijd om te gaan.
Wij kijken met een goed gevoel terug op deze stichting en zouden dan ook iedereen aanraden als ze een hondje willen adopteren om bij hun op de site te kijken.
Deze mensen steken hun ziel en zaligheid in deze stichting.
Ook de nazorg is perfect geregeld. Met vragen kun je bij ze terecht en staan je altijd vriendelijk en netjes te woord.
Wij genieten volop van Bobby. Het is zo’n lief en dankbaar beestje, wij zijn zo gek op hem en de hele buurt kent hem ook. Hij is zo enthousiast naar mensen en honden toe, dan schudt die hele kont heen en weer. Wij hebben het echt getroffen met de Bobster!
Nogmaals onze dank voor alle vrijwilligers die het mogelijk maken om deze honden een tweede kans te bieden. Jullie doen goed werk!
Groetjes, Jeannet