=============================

Jimmy:

============================

Lees HIER het van Moon

============================
Otis (Tolis):

Ik ben Tolis/Otis en ben in November 2022 naar NL gekomen.Ik ben toen in foster geweest bij het gezin van Manon S (vrijwilligster/gedragsfeskundige van de organisatie).Mijn naam Tolis werd ook direct naar Otis omgedoopt.

Adoptant verteld:
Otis is echt te lief.Op de foto zit hij naast  Bowie, die een week na Otis bij ons gekomen, zat in NL asiel en komt oorspronkelijk uit Spanje.Hij is een beetje een boefje maar erg leuk. Samen met Teun van 14 hebben ze het heeeeeel gezellig 😍Buiten doet Otis het ook prima met mensen en andere dieren.

Ilona

============================

Lola:

lees HIER het verhaal van Lola

============================


Lees HIER het verhaal van Guus/Bounty

====================

Lees HIER het verhaal van Mina

=============================

 Lees HIER het verhaal van Mo

============================

Lucky:

Beste organisators en vrijwilliger wij hebben onze pup nu bijna een weekje en moet zeggen dat wij enorm tevreden zijn. Zowel van de hond als van de samenwerking, communicatie, informatie en de overhandiging van het hondje zelf alles is vlot en eerlijk verlopen en we zijn ondertussen naar onze dierenarts geweest en onze pup verkeert in goede gezondheid alvast bedankt voor alles wij zijn tevreden mensen.
Mvg tony en Magalie uit België.

============================

Fouskas brengt heel veel vreugde!

Jullie verdienen alle mooiste complimenten en verdienen in zonnetje worden gezet omdat jullie dankbare,eerlijke en betrouwbare werk doen en veel dieren en mensen blij maken en beide beter leven bezorgen.Wij hebben onze Fouskas dankzij jullie en Fouskas is eigenlijk van mijn zoon die hele zware tijd achter rug heeft maar sinds Fouskas in ons leven is er is veel veranderd (positief ) en hij heeft veel vreugde gebracht in leven van mijn zoon en mijn leven ook en dat allemaal dankzij Monemvasia . Mijn zoon zegt hij hoort bij ons en daar ben ik (wij)helemaal me eens