6 februari 2023 ben je een jaar bij ons! Toen we je gingen ophalen was je een heel bang hondje.
Dat wordt nog wat dachten wij. Maar wat ben jij gegroeid in een jaar! Letterlijk en figuurlijk.
Het ging met kleine stapjes en soms een klein stapje terug. Maar met geduld kom je heel ver.
Wat een ontzettende lieve hond ben je. Je hebt je zo goed ontwikkelt en aangepast.
Wij hebben ons ook aangepast aan jou want zonder jou op vakantie bijvoorbeeld daar moeten we niet aan denken. Je gaat niet naar een pension als wij lekker op vakantie gaan. We stemmen onze vakantie gewoon af op een vakantie met hond.
Je geniet als je mee bent. Ook op visite gaan mag je graag. Je gedraagt je dan voorbeeldig. Als de visite bij ons komt dan worden ze begroet met wat gegrom. Maar ook dat gaat steeds beter.
Je bent heerlijk speels, als het speeltijd is dan kom je naar ons toe en tik je ons aan en gaat dan plat op de grond liggen. Dat is het teken om even te ravotten.
Ik had vroeger wel eens gehoord dat mensen zeiden dat een hond kon lachen, daar was ik niet van overtuigd. Maar Rover heeft laten zien dat het echt zo is. Zijn happy face! Dan straalt hij zoveel blijdschap en tevredenheid uit.
Er zijn nog kleine dingen die aandacht nodig hebben.Zo is wandelen aan de lijn nog steeds niet je favoriet. We wonen,heel fijn, dicht bij een plekje waar dat ook niet hoeft en gaan daar zo vaak mogelijk heen. We gaan daar nog wel mee aan de slag want ook dat zou je moeten kunnen.
Je bent een leergierige hond en hebt het afgelopen jaar zoveel geleerd. En het hoeft ook niet direct allemaal. We hebben je perfect uitgekozen van een foto. Je past zo goed bij ons gezin en wij bij jou🥰 Het is de perfecte match😍