Djaro kwam 1 november 2021 naar Nederland en wat was hij bang, voor auto’s fietsers andere honden een uitje was een beproeving en soms ook teveel. In huis vond hij al gauw een maatje de kater Kai en wonder boven wonder op dezelfde dag jarig als hij en even oud.

Dit Duo, bijgenaamd “Rot en vervelend”, stroopte al gauw het hele huis af om kattenkwaad uit te halen. Dus we moesten maar eens groter gaan wonen, zo gezegd zo gedaan en verhuisd naar een groter huis, met groot balkon en een heel groot hondenpark in de achtertuin.

Nou Djaro leefde op kon los van de lijn lekker dingen onderzoeken in zijn eigen tempo en vriendjes maken met andere honden.

Nu heb ik een geweldige knuffelaar die redelijk luistert erg sociaal en lief is tegen alles op vier benen en hij kan goed alleen zijn is netjes in huis, speelt met de katten en zijn grote Broer Yokko al op leeftijd en is een schat van een beest. Rugzakje was erbij, maar liefde, geduld en vertrouwen doet wonderen.

Hoop dat zijn zusje Dante en broer Dion ook snel hun forever home vinden ze verdienen het zo en als ze maar 10% lijken op Djaro dan heb je nog schatten van honden

Groet Leon