Rond april vorig jaar kwamen wij March tegen via de Facebookpagina van Monemvasia Dog Rescue. March was op dat moment een paar maanden oud en zat nog in Griekenland, maar zou al naar een gastgezin in Nederland komen.
Ik raakte in contact en sprak af dat ik in mei naar haar zou komen kijken in het gastgezin.
Daar was ik eigenlijk op slag verliefd. March was groot (exact wat mijn man graag wilde, ik in eerste instantie niet, maar toen ik haar zag was ik toch ook wel verkocht 😉), lief, slim en vooral heel erg grappig.
Eind mei kwam ze naar ons toe en doopten we haar om tot Luna (of Lunatic, Looney, etc…).
Ik woonde in eerste instantie, na zelf net terugverhuisd te zijn uit het buitenland, bij mijn ouders waardoor Luna bij de hond van mijn ouders, Charlie, kwam te wonen. Dat ging ontzettend goed en nog steeds zijn ze onafscheidelijk.
Luna vond alles best een beetje eng in het begin en heeft heel veel steun van Charlie gehad bij het wennen aan al die nieuwe dingen. Ze knapte in Nederland snel op, groeide, haar vacht en staart werden gezonder en ze werd elke dag zelfverzekerder.
Inmiddels is ze helemaal gewend, vindt ze eigenlijk bijna alles leuk, gaat ze heel graag mee wandelen in het bos en liggen we allemaal bijna dagelijks in een deuk om haar.
Dat ze bijna 40 kilo weegt maakt haar niet uit, ze komt vrolijk op schoot zitten. Buiten vindt ze nieuwe dingen soms nog steeds een beetje spannend, maar ze gaat elke dag vooruit en pikt alles eigenlijk heel snel op. Wij zijn helemaal verliefd en elke dag onwijs blij dat we Luna hebben mogen adopteren!