Lieve Mo, wat zijn we blij met je! We zochten een hondje om ons gezin compleet te maken.
De website hielden we al een tijdje in de gaten en toen opeens zagen we jou. Ons hart sloeg over en snel legde we contact met de stichting. Wat waren ze enthousiast en goed georganiseerd.
Terwijl wij ver weg in het buitenland waren op vakantie, werd er telefonisch contact met ons opgenomen om de hele procedure door te nemen en te kijken of wij wel een geschikte kandidaat zouden zijn voor jou. Ook kregen we verschillende foto’s en filmpjes om toch op afstand een goed beeld van je te krijgen. Alles bleek te kloppen.
Contact met de stichting heel erg fijn, en vooral jouw karakter echt precies zoals op het filmpje te zien was. Je bent zo een lief, leuk gezellig, aanhankelijk hondekind. Een echte knuffelkont.
We hebben echt geboft met jou. En jij misschien ook met ons. We zijn op puppy cursus gestart en je doet het als een van de beste. Luisteren naar je naam is nog wat wennen maar zindelijk was je bijna gelijk. Lieve Mo we zijn heel erg blij met je. Je hebt ons gezinnetje echt compleet gemaakt.❤