Dit is mijn roedel 4 Grieken 1 Spaanse en een Hollandse.
Vita de bruine 8 jaar,is een beetje gehandicapt door een ongeval maar daarom heb ik voor haar gekozen, zij is zo lief en aanhankelijk.
Nouska 13jaar, de gevlekte heb ik genomen toen zij 12 jaar was ik wilde een oudje nog een paar jaren geven, zij geniet hier en zeker van haar zachte slaapplaatsen, af en toe wat bazig maar dat mag, alle honden hebben respect voor haar.
Goofy 4jaar. ik werd verliefd op hem door zijn hele lange mooie oren hij is een schat maar vind andere mensen niet leuk dan is hij een soort Sirene, maar geeft niet het is mijn hond en heel aanhankelijk van karakter.
Hier op de foto samen met mijn alweer 4 de Rottweiler die heb ik als pup genomen en zij speelt heel veel met Goofy.
Jip 6 jaar, is de laatste een lieve maar volgens mij autistiche meid die in haar eigen wereld leeft, volgens mij geniet zij van haar leven maar ze heeft niet zoveel nodig om gelukkig te zijn.
Dan als laatste Twiggy 12 jaar, die komt uit Spanje een heel lief zacht hondje,
heb haar genomen met 3 maanden dus is al lang bij me.
Hoop nog heel lang plezier van ze te hebben.
Liefs Bea,.

Categories:

Tags:

Comments are closed