In oktober 2020 kwamen Jip en Vita naar mij.
Vita de bruine, is een schatje maar een beetje gehandicapt door een auto ongeluk en verwaarlozing, zoals zo vele honden in Griekenland.
Zij loopt een beetje stijf maar geniet van haar rondjes in mijn tuin van 1200mtr4.
Zij slaapt veel is ook al een oudere hond van 8 jaar.
Jip 5 jaar de zwart witte, is een ander geval, volgens mij is zij best autistisch zij let niet op de andere honden vind het eigenlijk veel te veel gedoe, zij is zooooo lief, heb haar nog nooit horen grommen en ze is tegen over mensen heel onderdanig, maar niet bang.
Zij ligt het liefst in mijn slaapkamer, zoekt haar rust, gelukkig is die beneden.
Wandelen vind zij wel leuk maar doet haar eigen ding.
Soms denk ik wel eens of ze niet beter af is op een rustige plek zonder andere honden of een hond die haar met rust laat.
Dan heb ik sinds 1 maand 2 nieuwe erbij, ik vroeg of er een oudere hond was boven de 9 jaar en ja ze hadden Nouska (was Troefia) voor mij, zij is 12 jaar een echt oudje maar best nog fit, erg lief en wordt steeds aanhankelijker tegen over mij, in het begin had zij wat voedernijd maar ik voer haar gewoon apart en dan gaat het goed.
Zij speels soms met Goofy en Meisje.
Ja en dan de laatste Goofy 3 jaar (was Gregory) die kwam als pleeghond maar ik was al verliefd op hem toen ik zijn fotos zag met zijn super lange oren.
Ik heb mijn laatste Rottweiler Meisje zij is 1 jaar en hoopte dat die twee zouden gaan spelen, nou en dat is een succes zij spelen heel veel met elkaar en mijn huis ligt vol met kapotte knuffels dat is echt hun hobby samen aan een knuffel trekken.
Ze halen best kattekwaad uit maar dan moet ik erg lachen om ze.
Als zij uitgespeelt zijn liggen ze heerlijk samen buiten op de bank.
Goofy is echt een plakker wil het liefst in me kruipen, hij maakt dan hele lieve knor geluidjes, vreemde mensen vind hij in het begin niets hij blaft dan met een luide blaf maar zodra ze zitten komt hij naar ze toe en laat zich dan graag aanhalen.
Twiggy 11 jaar is mijn kleine meisje uit Spanje een tutje eersteklas maar erg lief.
Ik heb 6 honden en het is een hele leuke sociale groep

.